Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Buurtverbinders OnsThuus.nl
2 maart 2019

We hebben een nieuw jasje

Samen met de leverancier van ons platform, mijnbuurtje.nl, is er de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe, meer gebruiksvriendelijke lay-out van OnsThuus.nl. 

Het gebruik van de buurtsites verandert en steeds meer mensen (ongeveer de helft) gebruiken de buurtsite via hun telefoon. 

Binnenkort is een goede 'digitale toegankelijkheid' wettelijk verplicht zodat ook mensen met visuele handicaps kunnen meedoen. En er zijn ook veel meer technische mogelijkheden bijgekomen die we willen kunnen benutten.

Om al deze redenen is er een tijd geleden gestart met een nieuw ontwerp om voorbereid te zijn op de toekomst.  Dit nieuwe ontwerp gebruikten mensen al op hun telefoon en is nu ook beschikbaar op computer en tablet. 

Sinds dinsdag 26 februari kan iedereen al een kijkje nemen naar hoe het platform eruit komt te zien. 

Gedurende twee weken wordt feedback verzameld. Op basis daarvan wordt nog het een en ander aangepast en we verwachten dat we 2 april definitief overstappen naar de nieuwe lay-out. 

Reacties op de nieuwe lay- out lezen we graag via de feedback knop. Praktische vragen over ons platform mail je naar info@onsthuus.nl

We zijn heel benieuwd naar wat jij ervan vindt!