Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Vacature: Secretariaat (m/v) – 2 dagen p/w – per heden

Vacature: Secretariaat (m/v) – 2 dagen p/w – per heden

 

Branche: Agrarisch

Hoofdkantoor: Maashees

HAVENS is een no-nonsense diervoederbedrijf (110 medewerkers) met vestigingen in Maashees en Venlo.

Kernactiviteit is de levering van professionele diervoeders - van granen tot complete diervoeders - voor alle takken van de veehouderij. Daarnaast worden diverse paardenvoeders en specialiteiten wereldwijd verkocht.

Voor de zomervakantie, maar ook daarna zijn we op zoek naar een jonge, enthousiaste persoon die leergierig is en zich breed wil inzetten en een bijdrage wil leveren aan het succes van Havens (opgericht in 1845).

Daar tegen over bieden wij een gezonde, leerzame, uitdagende en leuke bijbaan met een gezellige en open werksfeer. Door het diverse activiteiten kun je bij Havens veel ervaring opdoen, die je in de rest van je carrière kunt gebruiken.

Waar moet je aan voldoen:

  • 16 jaar of ouder
  • Je bent representatief, accuraat, integer, oplossingsgericht en doortastend
  • Je bent vaak praktischer dan de meeste van je vrienden
  • Je hebt standaard een glimlach op je gezicht en bent gastvrij en vriendelijk
  • Je bent beschikbaar op (een aantal/paar) doordeweekse dagen van 8:15 tot 17:00 uur
  • Je hoeft je studie niet te hebben afgemaakt en ervaring is voor ons ook geen pre, maar je bent wel initiatiefrijk en je kan goed meedenken met anderen.

Kortom: Wil je dit graag doen en niet alleen voor deze zomer, stuur dan je motivatie naar of bel voor aanvullende vragen naar 0478-638238 en vraag naar Michel Creemers of Alex Kaanen.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.