OnsThuus.nl

Inloggen of inschrijven

Thuiszorg & vakantieperiode

Het is algemeen bekend dat de vakantieperiode een hele lastige periode is om de verzorging en verpleging via de thuiszorg goed geregeld te krijgen.

De grote tekorten in de zorg, mensen die langer thuis blijven wonen of snel worden ontslagen uit het ziekenhuis, personeelsdruk en vakanties zorgen voor overvolle agenda's bij de thuiszorgorganisaties.

En dan krijg je op een dag de boodschap van alle gecontracteerde zorgaanbieders; helaas wij kunnen de gevraagde zorg echt niet bieden!

Wat nu? De mantelzorger was toch echt toe aan vakantie!

Trots dat ik na een dag bellen met vele zorgorganisaties, het zorgkantoor, casemanager, netwerk van cliënt en niet te vergeten de vele ZZP verpleegkundigen uit de regio toch de thuiszorg voor aankomende 6 weken rond heb kunnen krijgen voor de cliënt.

Fijn als iedereen de neus in dezelfde richting heeft, en hetzelfde doel nastreeft.....de cliënt goede verantwoorde zorg thuis leveren. Bedankt voor deze fijne samenwerking!

En lieve mantelzorger...... geniet van je vakantie! Zodat je straks weer met nieuwe energie kunt zorgen voor degene die je lief hebt.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.