Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Sociom - Altijd in de buurt
7 maart 2019

Studiekring50plus

Leden van Studiekringen50plus blijven bij.


Wilt u als 50-plusser breed actief blijven? Wilt u na of naast uw actieve werk nieuwe mensen blijven ontmoeten? Wilt u ook geestelijk zo actief mogelijk blijven? Dan is de Studiekring die BiblioPlus in samenwerking met Sociom gaat oprichten misschien iets voor u. Op donderdagochtend 11 april om 10.30 uur kunt u zich in de bibliotheek van Boxmeer laten informeren tijdens de startbijeenkomst.


In de nieuw op te richten Studiekring is er plaats voor tien tot vijftien
50-plussers, mensen die er plezier in hebben om geestelijk actief bezig te blijven. Laat u overigens niet afschrikken door het woord studie. In de praktijk gaat het om het met elkaar bespreken van zelf gekozen onderwerpen, van eigen ervaringen en eigen inzichten. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, op eigen hobby’s en interesses, of opgedane kennis en ervaring, die je met een ander wilt delen. Zo blijft u samen op een plezierige manier op de hoogte van allerlei ontwikkelingen en geestelijk actief.


De studiekring kenmerkt zich door eigen inbreng, respect voor elkaars inzichten en interessante gedachtewisselingen. Daarnaast draagt zij bij aan een uitbreiding van uw sociale contacten. Het is voor veel deelnemers een moment geworden om naar uit te kijken.


Eén maal per twee weken komt de kring bij elkaar. Een bijeenkomst duurt ongeveer twee uur. Voor belangstellenden is er op donderdag 11 april om 10.30 uur de mogelijkheid om in de bibliotheek van Boxmeer kennis te komen maken met het fenomeen Studiekring. Graag vooraf aanmelden via www.biblioplus.nl of telefonisch bij Sociom via 0485 700 500.


Informatiebijeenkomst Studiekring Boxmeer, donderdag 11 april 10.30 uur Bibliotheek Boxmeer, De Raetsingel 1.