OnsThuus.nl

Inloggen of inschrijven

Nieuwjaarsborrel Ontmoetingsgroep Land van Cuijk

In oktober was de eerste ontmoetingsavond in MFA de Valuwe in Cuijk. Tijdens deze avond heeft een groep van ongeveer 20 mensen elkaar ontmoet en gebrainstormd over leuke activiteiten. Inmiddels is er een whatsapp-groep gestart en hebben een aantal mensen van deze groep samen al leuke evenementen en activiteiten bedacht.
De komende maanden staan er een aantal dagen gepland waarop de groep iets leuks met elkaar gaat doen. Deze maandelijkse activiteiten zijn ook bedoeld voor nieuwe mensen die aan willen sluiten. Iedereen uit het Land van Cuijk, tussen de pak en beet 40 en 60 jaar is welkom om aan te sluiten.

De eerste volgende activiteit is een Nieuwjaarsborrel op vrijdag 10 januari om samen het nieuwe jaar in te luiden! Zie de nieuwsbrief hieronder voor verdere details over deze en andere activiteiten.

Nieuwsbrief 1 Ontmoetingsgroep.pdf

Heb je vragen? Mail of bel even met Wendy (06-21287296 of )

Dit bericht is gebaseerd op content die mogelijk is verwijderd.
Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.