Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Muzikanten gezocht: 'De Liefde voor Muziek'

Gezocht: Muziek Makers voor huiskamerfestival De Liefde voor Muziek
Zet jouw muzikale talent in om anderen blij te maken!


Vrijdagavond 21 juni vindt huiskamerfestival de Liefde voor Muziek plaats. Van klassiek tot smartlap, beroepsmuzikant of beginner, kinderkoor, singer-songwriter of drumspecialist: een bonte mix van artiesten met een Liefde voor Muziek treedt die avond op in huiskamers van bewoners van de Weijerdonck. Naast een aantal bewoners van de Weijerdonck zelf met een muzikaal talent, zijn we nog op zoek naar lokale helden die een mini-concert willen geven. Is dit misschien iets voor jou?

Programma
Het festival begint op vrijdagavond om 19.30 uur. Zo’n 8 Muziek Makers zullen op verschillende plekken in het gebouw optreden. Het publiek krijgt een plattegrond op basis waarvan ze door het gebouw kunnen lopen en de verschillende concertjes kunnen bezoeken. Dit zal grotendeels in huiskamers zijn, maar bv. ook in een bijzondere gastenkamer van het gebouw. Muziek Makers spelen 4x tussen de 10 en 15 minuten onversterkt, waarna het publiek doorwisselt naar het volgende concert. De laatste ronde begint om 21.15 uur. Aansluitend is er een gezellige afsluiting in de huiskamer van het gebouw.

Alle belangrijke informatie op een rijtje
Waar: Appartementencomplex de Weijerdonck in Boxmeer, Weijerstraat 50.

Programma
Er zijn 3 bijeenkomsten in de Weijerdonck:

  1. Kick off - woensdagavond 5 juni 19.30 uur: De voorbereidingen van het festival starten op 5 juni met een gezamenlijke kick-off samen met de bewoners van de Weijerdonck. Je krijgt meer informatie over het programma en we bespreken wie het beste op welke plek kan optreden.
  2. Generale repetitie - woensdagavond 19 juni 19.30: Ieder gaat naar zijn locatie van optreden toe in het complex om te testen hoe alles het beste neergezet kan worden en of er misschien nog extra zaken aanwezig moeten zijn (tafeltje etc.) We spreken het festival nog een keer samen door.

Festival - vrijdagavond 21 juni om 17.00: vanaf 17.00 komen we met alle vrijwilligers van de Weijerdonck en muziek makers samen om te gaan opbouwen. Rond 18.00 eten we samen, waarna we rond 19.00 dan nog de laatste puntjes op de I kunnen zetten zodat we om 19.30 er helemaal klaar voor zijn.

De insteek van het festival is tweeledig. De (veelal oudere) mensen uit het gebouw komen weinig bij elkaar over de vloer. Er is veel eenzaamheid en mensen geven aan graag meer contact met elkaar te willen. Met het festival willen we een bijzondere gelegenheid bieden om elkaar te ontmoeten en bij elkaar over de drempel te stappen. Naast het samenbrengen van de mensen in het gebouw, biedt het festival een kans om meer verbinding met mensen buiten het complex te maken. Een feestelijk festival, waarbij het publiek een kijkje achter deuren krijgt die normaal gesloten blijven.

Nieuwsgierig geworden?
Word jij blij als je met jouw muzikale talent andere blij kan maken en lijkt het je leuk om op deze manier iets te betekenen voor de bewoners van de Weijerdonck? Stuur dan een berichtje naar Samantha Regeer van Sociom via of geef haar een belletje op 06-13508839, dan kan zij jou alles vertellen over het project!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.