Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

MHCB D1 - Bemmel D1
Boxmeer D1 – Bemmel D1

Na vorige week beloofd te hebben dat we afgelopen week hard zouden trainen om zondag weer scherp op het veld te staan, is dit niet helemaal gelukt. Zowel dinsdag als vrijdag regende het zo hard dat het veld slecht bespeelbaar was. We hebben geprobeerd het beste ervan te maken… Vrijdag hebben we de wedstrijd van vorige week zondag nog besproken en daar kwam nogmaals uit dat we het onszelf ontzettend lastig maken als we onze taken niet uitvoeren. Dit moest gisteren anders!Gisteren was het weer niet veel beter dan de week ervoor, koud en vooral ontzettend nat! De dekentjes zijn weer van zolder gehaald, die waren hard nodig. De warming-up was fel en scherp en we waren erop gebrand om drie punten in Boxmeer te houden. Het eerste kwart begonnen we sterk, we werkten voor elkaar en met elkaar, kansen werden gecreëerd, maar helaas niet omgezet tot een doelpunt. Belangrijk was om niet in paniek te raken, als we zo blijven spelen komt dat doelpunt vanzelf. En de doelpunten kwamen. In het tweede kwart waren het Judith en Elsemiek die de brilstand omzetten naar een 2-0 voorsprong. In de rust werd nogmaals herhaald dat we niet in mogen kakken, we weten inmiddels dat de eerste minuten na rust niet altijd onze beste minuten zijn van de wedstrijd. Ook het derde kwart lieten we blijken dat Bemmel geen aanspraak maakte op de overwinning. Zij creëerden hun kansen, maar door sterk verdedigings- en keeperswerk van onze achterhoede lukte het Bemmel niet om te scoren. Wel maakten wij nog een aantal doelpuntjes! Zo maakte Judith haar tweede van de middag, tikte Leonoor de bal over de doellijn na een scrimmage voor de goal, vond Leonoor het daarna ook nog tijd om die bal in de rechterkruising te slepen en wist Merel zich op de juiste plek te positioneren voor de 6-0. Het was weer een goede zondagmiddag waarbij we een mooie wedstrijd hebben laten zien en werden beloond met 6 doelpunten door hard voor elkaar te werken. 

Zoals gezegd, deze week gaan we weer hard trainen zodat we volgende week tegen Ares klaar staan. Lukt het dan om voor het eerst dit seizoen drie punten mee naar huis te nemen? Wij gaan ervoor!

Tot volgende week!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.