OnsThuus.nl

Inloggen of inschrijven

Klassiek concert Madeleine: Duo Heemsbergen & van Jaarsveld

Op donderdag 12 september 2019 geeft het ensemble Duo Heemsbergen & Van Jaarsveld een concert in expertisecentrum Pantein Madeleine in Boxmeer. Iedereen is van harte welkom om dit concert gratis bij te wonen. Het concert begint om 15.00 uur in Madeleine aan de Velgertstraat 1 in Boxmeer en duurt één uur (zonder pauze). 

Het ensemble Duo Heemsbergen & Van Jaarsveld, bestaande uit Nicole van Jaarsveld - klarinet, Angélique Heemsbergen - piano, brengt een gevarieerd programma met werken van o.a. Mozart, Schumann, Debussy en Gershwin. Zij hebben als doel om op een jonge en sprankelende manier traditionele werken uit te voeren. Het repertoire bestaat uit de mooiste romantische werken voor klarinet en piano, bekende klassieke muziek uit films afgewisseld met swingende muziek.
Sinds de start van hun samenwerking in 2007 waren Angélique en Nicole te horen in o.a. de kleine zaal van het Concertgebouw en TivoliVredenburg. Ook waren zij meerdere malen live op Radio 4 te beluisteren. Onlangs verscheen hun eerste cd met werken van Brahms, Poulenc en Finzi.

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.