Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Breiclub de Grijze Pennen
10 oktober 2018

Goedgemutste breicampagne

Ken jij de goedgemutste smoothies van innocent? 

Vorig jaar staken allerlei breiclubs massaal de handen uit de mouwen om mutsjes te breien en te haken. Het resultaat was overweldigend, meer dan 100.000 mutsjes in de winkels!

Ook dit jaar worden er weer mutsjes ingezameld die in januari op de smoothies verkocht worden. Voor elk mutsje dat wordt gebreit of gehaakt, doneert innocent 20 cent aan het Ouderenfonds.
De opbrengst van de actie gaat naar het project de BoodschappenPlusBus. Ouderen die moeilijk zelfstandig de deur uit kunnen, gaan samen gezellig op stap of boodschappen doen.

Breiclub “de grijze pennen” breit en haakt ook mee. Graag nodigen wij iedereen uit om ook mee breien of haken voor dit goede doel. Dit kan op de donderdagochtenden in bibliotheek Madeleine maar ook vanuit thuis. De mutsjes kunnen tot eind november worden in bibliotheek madeleine worden ingeleverd, wij zorgen voor de verzending. Is het lastig om de mutsjes in Bibliotheek Madeleine te krijgen laat het ons even weten. Dat kan via telefoonnummer 0485-846 610. Dan zoeken we samen naar een oplossing.