Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Bibliotheek Madeleine
8 juni 2018

Gedichtenwedstrijd

Bibliotheek Madeleine in Boxmeer organiseert een gedichtenwedstrijd met een zomers tintje. Iedereen uit de gemeente Boxmeer kan een gedicht van maximaal 6 regels insturen. Het thema van deze wedstrijd is: lezen in de buitenlucht.

Een deskundige jury ontvangt de gedichten geheel anoniem, om zo geheel onbevooroordeeld tot een keuze te komen. Uit alle inzendingen kiest de jury drie prijswinnaars. Zij mogen hun gedicht voordragen tijdens een feestelijke bijeenkomst op donderdagmiddag 19 juli. De schrijver van het winnende gedicht ontvangt een nationale boekenbon van € 25,00 en zijn/haar gedicht wordt bovendien prominent in Bibliotheek Madeleine in beeld gebracht. Tevens wordt het winnende gedicht gepubliceerd op de websites en Facebookpagina's van BiblioPlus en Pantein.

Het gedicht mag niet eerder digitaal of op schrift zijn gepubliceerd en dient vóór 3 juli 2018 binnen te zijn bij Bibliotheek Madeleine via . Als digitaal inzenden niet mogelijk is, kunnen deelnemers hun gedicht per post sturen naar Bibliotheek Madeleine, Velgertstraat 1, 5831 LL  Boxmeer met vermelding van 'Gedichtenwedstrijd'.