Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Expertisecentrum Madeleine
29 januari 2019

Expositie Bowine Wijffels

Van 22 januari tot 25 maart 2019 vindt er een expositie van Bowine Wijffels plaats in expertisecentrum Madeleine, Velgertstraat 1 in Boxmeer. Deze is dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur gratis te bezoeken.

De schilderstijl van Bowine Wijffels is ‘intuïtief abstract’. De oorsprong van haar werk ligt vaak in een stemming. Kleuren, maar ook het ritme, de structuur en de compositie spelen een rol in de expressie van het werk en bepalen mede het resultaat. Als Bowine wat minder abstract werkt, dan maakt ze geen plan. Ze laat de voorstelling spontaan groeien, bijvoorbeeld in een landschap, de natuur of gezichten.

Over Bowine Wijffels
Na haar opleiding aan de Bossche en Haagse academies (MO A) heeft Bowine Wijffels jarenlang tekenlessen gegeven op de middelbare school. Na haar pensioen kon zij ‘vrij’ gaan schilderen.