OnsThuus.nl

Inloggen of inschrijven

Breiclub de Grijze pennen zoekt breimaterialen

De Boxmeerse breiclub ‘De Grijze pennen’ van Bibliotheek Madeleine organiseert op donderdag 10 oktober de eerste Boxmeerse Breidag.  Iedereen is dan van harte welkom om mee te breien aan de langste sjaal van Boxmeer. Om dit te kunnen doen, hebben de dames heel veel wol (en breinaalden) nodig.  Helpt u mee?

De Grijze Pennen
Breiclub de Grijze Pennen is een enthousiaste groep dames die wekelijks op de donderdagochtend samenkomt in Bibliotheek Madeleine. Zij maken allerlei creaties, ook voor een project in Roemenië. De Grijze pennen organiseren de Boxmeerse Breidag in het kader van de Week tegen de Eenzaamheid. Daar doet de breiclub graag aan mee want eenzaamheid is nu eenmaal niet bestand tegen samen breien. Iedereen is op 10 oktober van 9.30 – 11.30 uur en 13.30 en 16.00 uur om mee te komen breien. Denkt u trouwens dat breien alleen iets is voor oude oma's? Kijk dan de catwalks maar even na of zoek op Vogue Knitting, want breien is hip & happening, op elke leeftijd, onder mannen en vrouwen.

Breimateriaal inleveren
Maar om de Boxmeerse Breidag tot een succes te kunnen maken heeft de breiclub breimateriaal nodig. Heeft u nog ergens ongebruikte wol of breipennen liggen? De Grijze pennen kunnen het materiaal goed gebruiken. U kunt dit breimateriaal inleveren in de speciale brei-ton in Bibliotheek Madeleine, Velgertstraat 1.

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.