OnsThuus.nl

Inloggen of inschrijven

Bijeenkomst op 27 augustus over prettig en veilig wonen in Boxmeer.

Op 27 augustus nodigt Bewonersraad Boxmeer huurders van Mooiland uit in Hotel-Café ’t Vertrek voor een meedenkbijeenkomst over de veiligheid en leefbaarheid in Boxmeer.
Een vraag die de Bewonersraad bezighoudt is of er zaken beter of anders kunnen, waardoor het wonen in Boxmeer prettiger en veiliger wordt.
Huurders van Mooiland krijgen de mogelijkheid om mee te denken over dit thema.
Een unieke mogelijkheid om aandacht te vragen voor punten die de huurder onder de aandacht wil brengen.

Slecht verlichte achterpaden, losliggende stoeptegels of onveilige situaties op kinderspeelplaatsen zijn zomaar wat zaken die de revue zouden kunnen passeren.
Bewonersraad Boxmeer inventariseert alle opmerkingen en gaat hiervoor in gesprek met gemeente Boxmeer, Mooiland en/of andere partijen die kunnen bijdragen aan prettig en veilig wonen in Boxmeer.

Veel huurders hebben inmiddels een uitnodiging via email ontvangen, of ontvangen die nog.
Mooiland huurders die geen bericht ontvingen zijn uiteraard ook welkom, maar vooraf aanmelden is verplicht. Gewoon even de gegevens invullen op

www.denieuwewind.nl/boxmeer

Bewonersraad Boxmeer behartigt de belangen van huurders van Mooiland in de gemeente
Boxmeer.
Doordat de Bewonersraad bij Mooiland en bij de gemeente aan de overlegtafel zit, heeft zij invloed op het wonen in de gemeente. “Omdat we willen weten wat er leeft onder de huurders hebben we de huurders van Mooiland uitgenodigd.
We zijn er tenslotte speciaal voor hen”, aldus José Lichteveld, voorzitter van BR Boxmeer.
De speciale bijeenkomst wordt ’s avonds om 19:15 uur georganiseerd, zodat zoveel mogelijk huurders van Mooiland aanwezig kunnen zijn.
 Als de avond een succes wordt, worden in de toekomst wellicht meerdere meedenk-bijeenkomsten gepland.

Het Hotel-Café vindt u aan de Stationsweg 12 in Boxmeer

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.