OnsThuus.nl

Inloggen of inschrijven

Afscheid Tiny Janssen - Wientjes als docent SWOGB

Afscheid na 48 jaar

48 jaar heeft mevr. Tiny Janssen – Wientjes uit Beugen de activiteit Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO) verzorgd voor senioren in Sambeek, Beugen en Rijkevoort.

Het was haar wens om met alle deelnemers van haar groepen van dit jaar samen koffie en thee te drinken met iets lekkers daarbij. Ook haar echtgenoot en kinderen waren deze morgen aanwezig.

Tiny bedankje alle deelnemers voor het vertrouwen in haar en de leuke en gezellige tijd die ze met hen doormaakte. Ze keek even terug in de tijd m.n. over haar sollicitatie gesprek(ken) met de KBO’s van genoemde dorpen en de overgang naar de SWOGB.

Namens de SWOGB mocht Martien van de Weem een woordje doen. Als lid van de commissie PR en Communicatie. Hij bedankje Tiny voor haar inzet, voor de manier van werken met en voor ouderen. Daarnaast ook een woordje van welkom aan Antoinette Oosterlaken. Zij gaat de groepen overnemen en de SWOGB wenst haar veel succes

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.