Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Budgetbegeleiding

8 oktober 2019


Bent u het overzicht kwijt over uw financiën?
Heeft u betalingsachterstanden en/of schulden?
Wilt u graag het beheer van uw PGB (Persoonsgebonden Budget) uit handen geven?
Heeft u problemen met het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting?

Neem dan contact op met Financieel Beter. 

Financieel Beter helpt mensen die Bewindvoering een te zware maatregel vinden. Samen met u kijk ik waar het probleem zit. Ik kan u helpen uw financiën weer op orde te brengen en u begeleiden in het oplossen van uw betalingsproblemen.

Het kan voorkomen dat u door omstandigheden niet in staat bent uw financiën zelf te beheren, Financieel Beter kan dan voor u het budget beheren. 

Ik kan voor u uw aangifte inkomstenbelasting verzorgen evenals het indienen van een voorlopige aangifte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een voorlopige teruggave in verband met hoge ziektekosten, of de aftrek van uw hypotheekrente.

Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in het bieden van financiële hulpverlening aan mensen met een beperking in de breedste zin van het woord. Ik begeleid mensen met o.a.een autisme spectrum stoornis, ADHD, blinde- en slechtziende mensen, etc.  Ik heb veel kennis van PGB (Persoons Gebonden Budget), WLZ (Wet Langdurige Zorg) en WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning).

Indien de gemeente de kosten vergoedt zal ik hiervoor bijzondere bijstand aanvragen. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en gratis!
Neem gerust contact met mij op: 0485-801649 of 06-11281887. Of bekijk eerst rustig de website van Financieel Beter: www.financieelbeterbudgetbegeleiding.nl

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.