Inloggen of inschrijven

De Opruimcoach

Organisatie-adviesbureaus

Balans in je huis en hoofd


Een rommelig huis, een overvolle agenda, een oneindig lange to-do lijst, achterstallige administratie, het gevoel dat er de hele dag een beroep op je wordt gedaan. Veel mensen zullen dit in meer of mindere mate herkennen. Hoeveel last je er van ondervindt is persoonsafhankelijk. Waar de een graag op vele fronten actief is en houdt van een volle agenda, heeft de ander de voorkeur voor meer structuur en ruimte. Voor iedereen is het belangrijk een balans te hebben die bij je past.

Als die balans uit evenwicht is kan dit meerdere oorzaken hebben:

Je vervult bijvoorbeeld zoveel rollen dat je de hele dag bezig bent om alle ballen hoog te houden. Je bent moeder, partner, werknemer, huishoudster, vriendin en dochter. Je wil elke rol voor 100% vervullen, echter raakt je energie op…
Ook kan de balans zoek zijn geraakt door een ingrijpende gebeurtenis zoals ziekte, het overlijden van een dierbare, scheiding of de zorg voor een naaste.
Of je bent van nature niet ordelijk ingesteld en je vervalt, ondanks alle goede voornemens om meer orde te scheppen, steeds weer in wanorde en chaos.

Wat de oorzaak ook is, ik kan je helpen bij het creëren van overzicht en rust in je huis, je administratie en/of je agenda.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.