Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Wat is OnsThuus.nl

Uit onderzoek blijkt dat bewoners die elkaar en hun buurt goed kennen, zich prettiger, veiliger en gelukkiger voelen. Wij bieden je een bewezen unieke aanpak die ervoor zorgt dat alles wat er in je buurt gebeurt zichtbaar wordt en dat iedereen met elkaar verbonden wordt. En dat start bij buurtbewoners.

Elke buurt heeft zijn eigen online dorpsplein waarop je alles ziet dat er in je buurt is: hulpvraag en aanbod maar vooral ook nieuwtjes, spullen, winkels, agenda, gemeente nieuws en veel meer. In een oogopslag op de hoogte van alle ontwikkelingen in de buurt.

Bewoners hebben ook spullen en voorzieningen nodig. Daarom plaatsen bedrijven en organisaties hier ook informatie over hun producten en diensten. Deze veelzijdigheid zorgt voor veel levendigheid.

De meeste informatie op OnsThuus.nl bekijk je zonder jezelf aan te melden. Wil je echter informatie toevoegen (zoals bijvoorbeeld een advertentie plaatsen of een reactie op een bericht geven), dan vragen we je om je eerst te registreren. Zo waarborgen we al een heel stuk de veiligheid en vertrouwdheid op onze website.