OnsThuus.nl

Inloggen of inschrijven

Wat kun je hier?


OnsThuus.nl is een initiatief voor alle inwoners, organisaties en bedrijven in de gemeente Boxmeer. Het biedt iedereen de mogelijkheid informatie op deze website te plaatsen en te bekijken. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van nieuws en activiteiten maar ook het aanbieden van vrijwilligerswerk of het zoeken naar een vrijwilliger.
OnsThuus.nl is een niet commercieel initiatief, gedragen door vrijwilligers

Zo werkt OnsThuus.nl
Alle content kunnen door iedereen gelezen worden. Wil je echter zelf iets plaatsen of wil je reageren, dan moet je eerst een profiel aanmaken.

Profiel aanmaken
Wil je iets plaatsen of wil je reageren, dan moet je een profiel aanmaken. Dit doe je via de knop:Inschrijven.

Inschrijven
Inschrijven doe je met naam, voornaam, adres en e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.
Een foto maakt je profiel completer en ook makkelijk voor anderen herkenbaar.

Het is prettig dat je zoveel mogelijk invult, maar (echte) naam en (echt) adres zijn de minimale vereisten. Eenmaal een profiel aangemaakt, kan je berichten plaatsen en je kunt reageren op bestaande berichten. Er zijn geen kosten aan individuele profielen verbonden.

Groep
Het is ook mogelijk een groep aan te maken als club, vereniging, bedrijf of initiatief. Je doet dit vanuit een persoonlijk profiel.
Ben je een professional bij een organisatie, dan is het handig een foto te plaatsen, zo weten mensen met wie ze contact opnemen..
Na aanmaken van een groep kun je deelnemers toevoegen. Maar ook kan iemand zichzelf bij een groep uitnodigen om deel te nemen.
Daarnaast kun je meerdere mensen redacteur van je groep maken, zodat ook zij berichten kunnen plaatsen namens je groep.
Met een extra beheerder pas je samen de lay-out van je pagina aan.

Vragen
Heb je na dit alles nog vragen, kijk dan eens op Help. Kom je er dan nóg niet uit, neem dan contact met ons op via deze pagina.

Heel veel succes en leuk dat je OnsThuus.nl hebt gevonden!


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.