Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Uitgelicht:

Opening Leestuin Bibliotheek Madeleine

Jeanette Langen (Bibliotheek Madeleine)
5 juli 2018

Veel mensen vinden het heerlijk om buiten een boek te lezen. Daarom opent Bibliotheek Madeleine in Boxmeer op donderdag 19 juli 2018 om 15.00 uur een leestuin. Iedereen is van harte welkom om deze opening bij te wonen.

De leestuin is voorzien van een aantal fijne (schaduwrijke) zitjes. Ook is er een minibieb, een kastje met ruilboeken van particulieren, zodat mensen ook buiten de openingstijden van de bibliotheek een boek kunnen halen of brengen. Voor het ware buitengevoel beschikt de leestuin over een tuintje, waar groenten en kruiden worden geteeld.

Ter gelegenheid van de opening onthult Wim van der Meer, vrijwilliger van het eerste uur, op 19 juli in de leestuin een speciaal gedicht. Dit is het prijswinnende gedicht van de gedichtenwedstrijd, die in het teken van lezen in de buitenlucht staat. Mensen uit de regio Boxmeer konden hieraan deelnemen.

Over Bibliotheek Madeleine
Bibliotheek Madeleine is gevestigd aan de Velgertstraat 1 in Boxmeer. In deze bibliotheek kunnen ouderen uit de buurt en mensen met een zorgvraag boeken lenen en kranten en tijdschriften lezen. Ook vinden er regelmatig verrassende activiteiten plaats. Kijk voor meer info en de openingstijden op: https://www.biblioplus.nl/bibliotheekmadeleine.htmlReacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »