Menu

Uitgelicht:

Nieuw Smartlappenkoor een feit

PR SWOGB Martien van de Weem (SWOGB)
26 januari 2019


Nieuw Smartlappenkoor een feit

 

Eind vorig jaar heeft de SWOGB een campagne opgestart voor een nieuw smartlappen koor in de gemeente Boxmeer. Onder de titel “Wil jij ook graag zingen in een smartlappenkoor” zijn er verschillende posters en flyer verspreid en ook in de media hebben verschillende artikelen gestaan.

De campagne lijkt geslaagd 

In no-time hadden de eerste 10 mensen zich aangemeld waardoor het minimale aantal om een smartlappenkoor op te richten al doorbroken werd. Een afvaardiging van het SWOGB heeft met dirigente Arlette van Hout en een aantal zangers en zangeressen al een eerste bijeenkomst gehad, een zeer positief gesprek met zeer veel enthousiaste zangers en zangeressen.

En het smartlappenkoor is bijna feit

Op woensdag 6 februari 2019 is er een eerste ontmoeting/repetitie van 10.30 – 11.45 uur in de Weijer in Boxmeer met een verwachting van 25 tot 30 personen. SWOGB, “Wie had dat verwacht, zo snel zo veel mensen bij elkaar gekomen. Dat beantwoordt ook onze vraag of er plaats is voor een nieuw smartlappenkoor die overdag repetitie heeft. Daar zijn we blij mee.”

6 februari 2019 eerste bijeenkomst/repetitie

Wilt U ook nog aansluiten? Dat kan natuurlijk altijd. Iedereen is welkom om 6 februari 2019 te komen kijken, luisteren of mee te zingen. Tijdstip vanaf 10.30 uur tot 11.45 uur met dirigente Arlette van Hout. Ook namens de SWOGB zullen mensen aanwezig zijn.

Informatie

Bel: Arlette van Hout 06 13 51 32 76

of stuur haar een mailtje arlettevanhout@gmail.com

 

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »