Menu

Uitgelicht:

Dansvoorstelling Simpel Verlangen

Jeanette Langen (Expertisecentrum Madeleine)
1 december 2017

Simpel verlangen: dansvoorstelling voor en door ouderen
Op woensdag 13 december 2017 vindt er in expertisecentrumMadeleine in Boxmeer een bijzondere dansvoorstelling plaats. Simpel Verlangenis een voorstelling voor en door ouderen over verlangen, durven, loslaten,ontmoeten, vertrouwen en luisteren.

Een groep van professionele dansers, dansstudenten en muzikanten maakt samen met ouderen uit de regio deze voorstelling. Dit levert een bijdrage aan de kwaliteit van leven en het vitaal ouder worden. Devoorstelling vindt plaats op 13 december van 14.30 uur tot 15.30 uur. Iedereen is van harte welkom, vooraf aanmelden is niet nodig.

Gezocht: enthousiaste ouderen
PRA Muziektheater maakt met twee professionele dansers,twee musici, dansdocenten in opleiding, ouderen uit de regio en cliënten vanMadeleine deze dansvoorstelling. Madeleine is nog op zoek naar enthousiaste ouderen, die een rol hierin willen spelen. Danservaring of danstalent is niet vereist, het draait om samen bezig zijn met bewegen. Deelnemers krijgen de dag voorafgaand aan de voorstelling een dansworkshop van de dansers van PRA. In deze workshop ontwikkelen ze een choreografie die de volgende dag in de voorstelling een plek krijgt. De bewegingen worden aangepast aan de fysiekemogelijkheden van de deelnemers en hun wensen om zich lichamelijk uit tedrukken. De dansworkshop vindt plaats op 12 december van 10.00 tot 11.30 uur in expertisecentrum Madeleine, Velgertstraat 1 in Boxmeer. Aanmelden voor de workshop kan via Jeanette Langen, j.langen@pantein.nlof tel. 0485 – 84 6610.

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt ยป