Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Over

In het centrum van Vierlingsbeek staat het gebouw “De Joffershof “, waarin dagelijks vele mensen uit Vierlingsbeek en Groeningen hun vrije tijd doorbrengen. Waar vroeger de meisjes aap, noot, mies leerden, koken en naaien, heeft nu jong en oud z’n stekje gevonden. Van peuterspeelzaal, kinderdagopvang, tot ouderen verenigingen, van typ les, computer les, muziek, en dans. Het bestuur heeft de kunstenaar Frank Lindner opdracht gegeven een kunstwerk te ontwerpen waarop de naam vermeld staat. Dit monument, zoals op de foto hierboven, is onthuld op zondag 17 maart 1984.

Groepen en organisaties

Bij Troost & Zo bij Linda verkoop ik niet alleen bijzondere artikelen rondom het overlijden van dierbaren, maar het assortiment is veel breder. Zo hebben wij in onze winkel speciale geschenken voor bijvoorbeeld iemand die gezakt is voor een examen, een vriendin die liefdesverdriet heeft of voor iemand die er gewoon even doorheen zit en wat troost, geluk en liefde kan gebruiken. Er zit voor iedereen wel een kadootje bij; zelfs als je geen troost zoekt kun je hier heerlijk rondsnuffelen, want er zijn ook gewoon leuke woonaccessoires te vinden. Omdat veel van mijn producten erg fragiel en breekbaar zijn heb ik bewust gekozen voor een fysieke winkel in plaats van een webshop en daarnaast vind ik het persoonlijke contact met de mensen erg belangrijk. Tegenwoordig is er toch al steeds minder tijd voor jezelf en elkaar; de tijd gaat steeds sneller en we hebben het steeds drukker. Troost & Zo bij Linda is dan ook een ruimte met persoonlijkheid, er is oog en aandacht voor iedere bezoeker. Er staat een grote tafel midden in de ruimte, waar voor mijn klanten de gelegenheid is voor een Bakkie Troost. Ik probeer altijd tijd vrij te maken voor een gesprek. Kom dus ook eens gezellig binnen op Vrijthof 17 in Vierlingsbeek.

Berichten

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.