Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Over

Een eigenwijs prachtbedrijf in het hart van Boxmeer. Aangenaam!
Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter De Weijer, alle mooie karakters die hier enthousiast hun steentje bijdragen.

Groepen en organisaties

Bridge wordt genoemd in documenten van vóór 1886. Rond 2007 spelen over de hele wereld meer dan 50 miljoen mensen bridge. Er zijn wereldkampioenschappen bridge in verschillende spelsoorten en er is een Olympiade. In Nederland zijn meer dan 100.000 mensen lid van de Nederlandse Bridge Bond die, op de Amerikaanse na, de grootste bridgebond ter wereld is.
Sociom|Zin is er voor die mensen in het Land van Cuijk die (opnieuw) willen onderzoeken welke waarden belangrijk zijn in hun leven en hoe zij daar vorm aan willen en kunnen geven. Er zijn diverse individuele en groepsactiviteiten.
Behartigt de belangen van mensen met alle vormen van dementie en hun naasten. (Alzheimer; vasculaire dementie en fronto-temporale dementie ) Geeft voorlichtingen over dementie en ondersteunt gemeenten en bedrijven om tot een dementievriendelijke samenleving te komen. Presenteert 10 x per jaar een Alzheimer Café in de regio.
Bij het Smaakcentrum maken kinderen van groep 7 en 8 kennis met gezond eten, onder andere door samen te koken. Kinderen bezoeken het Smaakcentrum tijdens schooltijd.

Berichten

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.