Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Over

De Morgenster is het gebouw in het Weijerpark waar voorheen een school in gevestigd was.
Nu biedt het oa plaats aan jongerencentrum the Unit en Vrouwen Organisatie Dunya.

Groepen en organisaties

Het buurtplatform OnsThuus.nl, dé plek waarop je alles uit je wijk of dorp vindt. Buurtverbinders stimuleren en helpen de buurtbewoners bij het gebruik van de site en onderhouden de contacten met bewoners, bedrijven en organisaties in de buurt.
Met Ons Gouden Toetsenbord verzamelen we verhalen. Een verhaal, gebeurtenis, gedicht, wat houd je bezig.... Deel het met ons op OnsThuus.nl Na het plaatsen van je verhaal op OnsThuus.nl geef de schrijver het Gouden Toetsenbord door aan een andere inwoner van onze gemeente.
U-nite is een gezellige donderdagavond speciaal georganiseerd voor jongeren (14 tot en met 23 jaar) met een plusje. Hierbij staat het contact maken met leeftijdsgenoten in de directe omgeving centraal. Je kunt hierbij denken aan een filmavond, bordspellen, sportactiviteit en of een gametoernooi. Maar, we staan absoluut ook open voor je eigen ideeën! Als je interesse of vragen hebt stuur dan gerust een mailtje naar .
Hier lees en plaats je nieuws en berichten voor alle inwoners van Beugen. Voor meer info mail je naar .

Producten & Diensten

Foto's oud Boxmeer
Een verzameling van oude foto's over personen, gebouwen en gebeurtenissen uit de gemeente Boxmeer
Vrijetijdsbesteding
Een avondje chillen zonder prikkels

Berichten

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.