Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Over

De Morgenster is het gebouw in het Weijerpark waar voorheen een school in gevestigd was.
Nu biedt het oa plaats aan jongerencentrum the Unit en Vrouwen Organisatie Dunya.

Groepen en organisaties

Het buurtplatform OnsThuus.nl, dé plek waarop je alles uit je wijk of dorp vindt. Buurtverbinders stimuleren en helpen de buurtbewoners bij het gebruik van de site en onderhouden de contacten met bewoners, bedrijven en organisaties in de buurt.
Met Ons Gouden Toetsenbord verzamelen we verhalen. Een verhaal, gebeurtenis, gedicht, wat houd je bezig.... Deel het met ons op OnsThuus.nl Na het plaatsen van je verhaal op OnsThuus.nl geef de schrijver het Gouden Toetsenbord door aan een andere inwoner van onze gemeente.
José van Duuren en Karin Laarakkers van het Buurtzorg PG-team ontvangen je hartelijk in de Buurthuiskamer. Eenzame ouderen, mensen met geheugenverlies en hun betrokken mantelzorgers, buren, vrienden en familie zijn van harte welkom voor een kop koffie en een goed gesprek. De toegang is gratis. De Buurthuiskamer is onderdeel van het (nog te realiseren) Geheugenhuis in de Bibliotheek Boxmeer. Kom eens een kijkje nemen! De Buurthuiskamer is gemakkelijk te bereiken vanaf de parkeerplaats bij het Gemeentehuis.
U-nite is een gezellige donderdagavond speciaal georganiseerd voor jongeren (14 tot en met 23 jaar) met een plusje. Hierbij staat het contact maken met leeftijdsgenoten in de directe omgeving centraal. Je kunt hierbij denken aan een filmavond, bordspellen, sportactiviteit en of een gametoernooi. Maar, we staan absoluut ook open voor je eigen ideeën! Als je interesse of vragen hebt stuur dan gerust een mailtje naar .

Producten & Diensten

Workshop: Wat kan een buurtplatform voor mijn organisatie betekenen.
Heeft je bedrijf of organisatie vragen over wat de toegevoegde waarde van een vermelding op ons buurtplatform is? Wn wil jij je medewerk...
Foto's oud Boxmeer
Een verzameling van oude foto's over personen, gebouwen en gebeurtenissen uit de gemeente Boxmeer
Vrijetijdsbesteding
Een avondje chillen zonder prikkels
Mantelzorg ontlasting
De Buurthuiskamer biedt een luisterend oor en brengt mensen bij elkaar in een vertrouwde en laagdrempelige omgeving.

Berichten