Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Over

De Bibliotheek Boxmeer is gevestigd in de Cultuurcentrum De Weijer. Naast een uitgebreide boeken- tijdschriften- en speelgoed collectie voor jong en oud bevat de Bibliotheek Boxmeer ook een Toeristisch Ontmoetingspunt (TOP)

Groepen en organisaties

Sociom|Zin is er voor die mensen in het Land van Cuijk die (opnieuw) willen onderzoeken welke waarden belangrijk zijn in hun leven en hoe zij daar vorm aan willen en kunnen geven. Er zijn diverse individuele en groepsactiviteiten.
Het Geheugenhuis is een ontmoetingsplek rond het geheugen en beslaat het hele spectrum van onthouden en vergeten: van leuke thema's zoals begrijpen en het 'fit houden' van je geheugen tot serieuze onderwerpen zoals dementie en mantelzorg. Bezoekers vinden er een collectie boeken en spelmaterialen, maar kunnen er ook terecht voor ontmoeting en met vragen. Er worden regelmatig geheugen gerelateerde activiteiten georganiseerd.
Bij Troost & Zo bij Linda verkoop ik niet alleen bijzondere artikelen rondom het overlijden van dierbaren, maar het assortiment is veel breder. Zo hebben wij in onze winkel speciale geschenken voor bijvoorbeeld iemand die gezakt is voor een examen, een vriendin die liefdesverdriet heeft of voor iemand die er gewoon even doorheen zit en wat troost, geluk en liefde kan gebruiken. Er zit voor iedereen wel een kadootje bij; zelfs als je geen troost zoekt kun je hier heerlijk rondsnuffelen, want er zijn ook gewoon leuke woonaccessoires te vinden. Omdat veel van mijn producten erg fragiel en breekbaar zijn heb ik bewust gekozen voor een fysieke winkel in plaats van een webshop en daarnaast vind ik het persoonlijke contact met de mensen erg belangrijk. Tegenwoordig is er toch al steeds minder tijd voor jezelf en elkaar; de tijd gaat steeds sneller en we hebben het steeds drukker. Troost & Zo bij Linda is dan ook een ruimte met persoonlijkheid, er is oog en aandacht voor iedere bezoeker. Er staat een grote tafel midden in de ruimte, waar voor mijn klanten de gelegenheid is voor een Bakkie Troost. Ik probeer altijd tijd vrij te maken voor een gesprek. Kom dus ook eens gezellig binnen op Vrijthof 17 in Vierlingsbeek.

Producten & Diensten

Als organisatie op zoek naar vrijwilligers?
Als jouw vereniging, stichting of organisatie met vrijwilligers werkt, komt daar veel bij kijken. Hoe vind je vrijwilligers? En met welk...
Op zoek naar vrijwilligerswerk?
Ben je op zoek naar leuk en passend vrijwilligerswerk? Bij onze vrijwilligerspunten in Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en S...
E-books lenen
Als lid van de Bibliotheek kun je gratis e-books lenen via de Online Bibliotheek. Je hebt de keuze uit ruim 15.000 e-books. Kijk voor...

Berichten

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.