Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Locaties

Gekozen filters
  Vergaderingen, bijeenkomsten voor grotere gezelschappen & gebruik van de zaal op andere tijden mogelijk.
  De Bibliotheek Boxmeer is gevestigd in de Cultuurcentrum De Weijer. Naast een uitgebreide boeken- tijdschriften- en speelgoed collectie voor jong en oud bevat de Bibliotheek Boxmeer ook een Toeristisch Ontmoetingspunt (TOP)
  Bibliotheek Madeleine Lezen, ontmoeten en beleven in Bibliotheek Madeleine In Bibliotheek Madeleine kunnen ouderen uit de buurt en mensen met een zorgvraag boeken lenen en kranten en tijdschriften lezen. Meer nog is de bibliotheek de plek voor ontmoeting. Bezoekers kunnen via spreekuren informatie krijgen over (zorggerelateerde) thema’s. Ook vinden er regelmatig verrassende activiteiten plaats. Kijk voor meer informatie op: https://biblioplus.biblio-shop.nl/activiteiten/all/40
  Het buurthuuske is het buurthuis van de buurtvereniging Boxmeer West en bevindt zich aan het pad langs st anthonisweg 30
  Het Café Een oud bruin café waar iedereen zich gelijk thuisvoelt met aan de Steenstraat een gezellig terras. Centraal in de kroeg bevind zich de bar. De sfeervol ingerichte zaal is ook uitermate geschikt voor uw persoonlijke activiteiten zoals een feestelijke trouwpartij, jubileum, receptie of voor een respectvolle samenkomen na een uitvaart.
  Welkom bij de Bonckert U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij de Bonckert. Ik merk echter regelmatig dat de school met de navigatie moeilijk te bereiken is. Het beste kunt u het adres ’t Leuker invoeren. U ziet dan het gebouw met het logo ’t Bolwerk Speelleercentrum staan. De Bonckert is in dit gebouw gehuisvest.
  De Driewiek is de Wijk Accommodatie van Boxmeer Noord. Voorzieningen De Driewiek beschikt over een kleine vergaderruimte voor max.8 personen. Voldoende toiletruimten voor dames en heren en ook een Mivaruimte. Ook beschikt het gebouw over een TV, een Beamer, laptops en is er Wifi beschikbaar.
  1 van 4