OnsThuus.nl

Inloggen of inschrijven

Locaties

Bekijk hier de ontmoetingsplekken.

Gekozen filters
  Plaats
  Het gemeentehuis van Boxmeer is ontworpen door Hans Goverde van Kraaijvanger. Het gebouw is aan de geopende zijde voorzien van elf segmenten die verwijzen naar de elf deelgemeenten waaruit Boxmeer bestaat.
  De Weijerwereld is een basisschool in Boxmeer. De Weijerwereld staat in het Weijerpark naast cultureel centrum De Weijer.
  Een Buurthuis voor jong en oud voor heel Sambeek en omstreken.
  Een eigenwijs prachtbedrijf in het hart van Boxmeer. Aangenaam! Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter De Weijer, alle mooie karakters die hier enthousiast hun steentje bijdragen.
  Bibliotheek Madeleine Lezen, ontmoeten en beleven in Bibliotheek Madeleine In Bibliotheek Madeleine kunnen ouderen uit de buurt en mensen met een zorgvraag boeken lenen en kranten en tijdschriften lezen. Meer nog is de bibliotheek de plek voor ontmoeting. Bezoekers kunnen via spreekuren informatie krijgen over (zorggerelateerde) thema’s. Ook vinden er regelmatig verrassende activiteiten plaats. Kijk voor meer informatie op: https://biblioplus.biblio-shop.nl/activiteiten/all/40
  De Driewiek is de Wijk Accommodatie van Boxmeer Noord. Voorzieningen De Driewiek beschikt over een kleine vergaderruimte voor max.8 personen. Voldoende toiletruimten voor dames en heren en ook een Mivaruimte. Ook beschikt het gebouw over een TV, een Beamer, laptops en is er Wifi beschikbaar.
  De kleppenburg in Oeffelt is een multifunctioneel dorpshuis en biedt daardoor vele gebruiksmogelijkheden. U kunt er o.a. terecht om te vergaderen, of cursussen te geven. Koffietafels van 15 tot 150 personen in elke aan te passen sfeer. Maar er is ook ruimte voor muziekles, ballet of om gezellig te feesten of te dansen van Carnaval tot Country. Er zijn vele mogelijkheden.
  1 van 5
  Browser niet ondersteund
  Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.