Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Hulp gevraagd:

Woon je in Cuijk en is je kat beschoten of vergiftigd? Laat het


Klik en ga naar de volgende stap.

Langs het spoor in Padbroek, Cuijk ligt een hondenuitlaatstrook. Van de straat Wezelhof tot Fazantenveld grenzen diverse woonhuizen aan deze strook. In november 2018 zijn er twee katten beschoten met hagel. Eén kat kon door de dierenarts niet meer geholpen worden aan zijn verwondingen. Een andere kat is behandeld en heeft het overleefd.

Ook is er een kat vergiftigd en overleden. Er is sectie gepleegd op het lichaam waardoor dat is aangetoond.

Er zijn nog meer verhalen en geruchten van beschoten katten in Padbroek, maar ik heb de eigenaren van de katten die het zou betreffen niet kunnen achterhalen. Laat het mij gerust weten als jouw kat beschoten of vergiftigd is, omdat ik zelf in Padbroek woon en "in kattenland werk" wil ik dit graag in kaart brengen. Uiteraard kun je anoniem blijven!

Klik hier voor al het nieuws hierover en daar vind je ook mijn contactgegevens. https://kattenherplaatsing.nl/katten-beschoten-en-vergiftigd-in-cuijk/

Ik woon in Padbroek, Cuijk en ik houd me professioneel bezig met katten. Ik breng de gevallen van beschoten en vergiftigde katten in kaart. Uiteraard kun je anoniem blijven als je dit bij mij meldt!

Bekijk alle hulpvragen uit je buurt »