Menu

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (1): 1
datum titel categorie vraag
24-12-2018
Dieren
Langs het spoor in Padbroek, Cuijk ligt een hondenuitlaatstrook. Van de straat Wezelhof tot Fazantenveld grenzen diverse woonhuizen aan deze strook. In november 2018 zijn er twee katten beschoten met hagel. Eén kat kon door de dierenarts niet meer geholpen worden aan zijn verwondingen. Een andere kat is behandeld en heeft het overleefd. Ook is er een kat vergiftigd en overleden. Er is sectie gepleegd op het lichaam waardoor dat is aangetoond. Er zijn nog meer verhalen en geruchten van beschoten katten in Padbroek, maar ik heb de eigenaren van de katten die het zou betreffen niet kunnen achterhalen. Laat het mij gerust weten als jouw kat beschoten of vergiftigd is, omdat ik zelf in Padbroek woon en "in kattenland werk" wil ik dit graag in kaart brengen. Uiteraard kun je anoniem blijven! Klik hier voor al het nieuws hierover en daar vind je ook mijn contactgegevens. https://kattenherplaatsing.nl/katten-beschoten-en-vergiftigd-in-cuijk/
22-11-2018
Overig
Gezocht: creatieveling.
19-11-2018
Vervoer
Vrijwilligers gevraagd voor Tafeltje Dekje
02-11-2018
Overig
Heb jij zijn om wekelijks op donderdagmiddag te rikken of te jokeren in Bibliotheek Madeleine?
12-10-2018
Hulp
ik ben opzoek naar iemand die handig is, met de pc en facebook ads en instagram advertenties kan maken. leads en targets. een soort Virtuele Assistent.
18-09-2018
Overig
ik zoek een maatje voor een dove mevrouw die goed om kan gaan met een ipad
15-09-2018
Hulp
Steunt U goede doelen Boxmeer aub met de Rabobank sponsering
12-09-2018
Hulp
Goede Doelen Boxmeer De persoonlijke stemkaarten van de Rabobank zijn binnen. Wanneer u ons steunt, steunt u meteen 16 goede doelen. Welke andere genomineerde club geeft die kans? Wij hopen met het door u gegeven vertrouwen (uw stem) de kosten van de organisatie te betalen, zoals drukkosten en promotiemateriaal. Daarmee zal elke geschonken euro ten goede komen aan de 16 goede doelen. Dus....uw stem is van harte welkom. Heel erg bedankt voor uw steun. Alvast hartelijk bedankt! Zie ook op facebook div. foto’s ed. https://www.facebook.com/GoedeDoelenBoxmeer Stemmen kan op de speciale actiewebsite www.mijnbankenik.nl/lvcm met de unieke actiecode die elk lid per post heeft ontvangen.
09-09-2018
Hulp
Festival der Kunsten heeft vriendelijke kaartjescontroleurs nodig op 6 en 7 oktober in Bottendaal, Nijmegen van 12.00 tot 18.00 of een gedeelte ervan.
03-09-2018
Hulp
Hou je van (diverse soorten) muziek en vind je het leuk om kleine optredens te regelen voor ouderen in een zorginstelling? Dan zijn wij op zoek naar jou!
27-08-2018
Hulp
Vandaag gaan we beginnen met onze eerste toneelrepetitie. We zoeken nog spelers, heb je zin of toon je interesse, kom dan (19.30 uur) vanavond naar het "gemeenschapshuus" in Vortum Mullem.
24-07-2018
Spullen
Breiclub de Grijze pennen zoekt bollen wol/katoen om te breien en te haken. Heeft u dit liggen en doet u er niets meer mee? Wij komen het graag bij u ophalen. Brengen mag uiteraard ook. Breiclub de grijze pennen is elke donderdagochtend tussen 10.00-12.00 uur te vinden in Bibliotheek Madeleine aan de Velgertstraat 1 in Boxmeer
10-07-2018
Hulp
We zijn nog op zoek naar iemand die het team van 2 medewerkers voor de ecologische moestuin komt versterken voor de coordinatie van de teelt en uitvoering van het teeltplan.
05-07-2018
Overig
Wie zou een groep leesliefhebbers willen begeleiden in de bieb in Boxmeer? Vanuit Sociom|Zin en Biblioplus willen we in Boxmeer graag een leesgroep starten. Je zou dan vrijwilliger worden bij Sociom|Zin. Biblioplus stelt de boeken ter beschikking.
23-06-2018
Tuinieren
Wie heeft klein beetje kijk op tuinieren en wil af en toe klein onderhoud aan mijn tuin doen.
29-05-2018
Tuinieren
Wie zou mij kunnen helpen bij het onderhoud van mijn kleine tuin. Het betreft Boxmeer-west
05-05-2018
Hulp
Beste volgers/lezers, zoals jullie wellicht weten hebben we twee stichtingen in het leven geroepen om de speeltuin voor iedereen te realiseren...helaas wordt er door een organisatie met de naam zonder grenzen in haar naam niet op prijs gesteld dat wij in onze naam zonder grenzen hebben staan. Derhalve zien wij ons genoodzaakt onze naam van deze stichting te wijzigen, want wij willen zeker niet onze sponsorgelden spenderen aan dure advocaatkosten..Gelukkig zijn wij kosteloos goed bijgestaan door GH advocaten vanaf het moment dat we de brief kregen...Vanaf maandag gaan we contact opnemen met de kvk hoe een wijziging aan te pakken...tips voor een andere naam zijn zeer welkom...
05-05-2018
Hulp
Op zaterdag 23 juni en zaterdag 30 juni zoeken wij nog enkele vrijwilligers voor het maken van een hoge zandbak, podium en blotevoetenpad in het museumpark te Overloon. Wie heeft er zin en tijd om te komen helpen?
06-04-2018
Vervoer
Bewoners van Sint Anna Boxmeer zijn op zoek naar Fietsvrienden. Een “fietsvriend” gaat met een bewoner op de rolstoelfiets of op de duofiets op pad. Voor beide fietsen geldt dat de vrijwilliger een bijdrage levert aan het laten genieten van de aandacht, de omgevingen het fietsplezier. Dit doet de vrijwilliger door: langs leuke plekken te fietsen, in gesprek te gaan met een bewoner en oog te houden voor het welbevinden van de bewoner. Bij gebruik van de duofiets wordt de bewoner tevens gestimuleerd door de vrijwilliger om mee te trappen. Eigenschappen: Een warm hart hebben voor de bewoners; Betrouwbaarheid; Verantwoordelijkheidsgevoel; Beschikken over een stabiele persoonlijkheid; Prettig in omgang met anderen. Wanneer: In gezamenlijk overleg en op vraag van de bewoner. Heb je interesse? Neem dan contact op met Yvonne Gommans, tel.: 0485-571541 of via de mail: y.gommans@sintannaboxmeer.nl
16-03-2018
Hulp
Stichting Samen Sterk Boxmeer Voor Goede Doelen zoekt vrijwilligers U kent ze inmiddels wel. De envelop. U krijgt ze intussen al zo’n vijf jaar in de brievenbus. Bijna alle landelijke goede doelen waarvoor in Boxmeer gecollecteerd werd, doen het samen, in één keer. Het is maar een keer per jaar, maar wel veel werk. De brieven in de envelop doen, sorteren, tellen, enz. De brieven zullen verspreid worden op 22, 23 of 24 maart. En de brieven moeten dan weer opgehaald worden in de week van 26 maart t/m 31 maart. Voor dit laatste karweitje zoeken wij nog enkele vrijwilligers. Het kost u ca 3-4 uur, per jaar!! De SSSVGDB vraagt of u eenbeetje vrije tijd wilt inleveren ten gunste van al deze goede doelen. Vele handen maken licht werk. Als u nu denkt ja waarom eigenlijk niet, neem dan contact op met een van ons: M. Sap (0628235672, mijnderdsap1@gmail.com), A. Hosli Voorz. (0646247426, amhosli@gmail.com) of een van de andere bestuursleden. U vindt deze op onze site: http://samensterkboxmeer.nl/.
26-02-2018
Overig
Hallo, Ik ben Barbara en ik ben 44 jaar! Ik ben op zoek naar een vriendschap met een vrouw. Op dit moment heb ik alleen vriendschappen met mannen, maar ik mis het vrouwen geklets nu eenmaal! Mijn hobby's zijn fietsen, wandelen, televisie kijken, aqua joggen en winkelen. Het lijkt mij leuk om eens een keer samen te sporten, te winkelen of bijv. een terrasje te pikken als het lekker weer is! Groetjes Barbara!
Pagina's (1): 1