Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Over

Alle soorten vrijwilligerswerk

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk dat bij u past? Dan bent u bij het Vrijwilligerspunt aan het juiste adres. Zoek in onze vacaturebank en neem contact met ons op! Ook als u een vrijwilligersorganisatie bent, kunt u voor vragen omtrent vrijwilligers en andere zaken die hiermee te maken hebben  en ondersteuning contact opnemen met het Vrijwilligerspunt. Zie het kopje 'Organisaties' voor meer informatie.

Er zijn in het Land van Cuijk vele manieren om vrijwilligerswerk te doen. Uiteenlopende organisaties bieden allerlei activiteiten die u energie en voldoening geven. Het Vrijwilligerspunt helpt u graag bij het vinden van vrijwilligerswerk dat aansluit bij uw wensen. Klik op 'Vacaturebank' voor een uitgebreid overzicht van alle vrijwilligersvacatures. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon bij ons binnenlopen. Onze medewerkers helpen u graag bij alle aspecten die komen kijken bij vrijwilligerswerk. Ze zoeken met u mee, informeren, adviseren en bemiddelen.

Goed geregeld

Vrijwilligerswerk is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Als u voor een bepaalde vorm van vrijwilligerswerk kiest, dan brengt dit verplichtingen met zich mee. In overleg met de organisatie waarvoor u aan de slag gaat, maakt u afspraken over taken, werktijden en bevoegdheden. Hierin staat het Vrijwilligerspunt u bij. Samen zorgen we ervoor dat u op een leuke en geschikte plek terechtkomt én dat alles goed geregeld is.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.