Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Over
"In Nederland vallen de volgende personen onder de definitie veteraan: De militair, de gewezen militair, of de gewezen dienstplichtige, van de Nederlandse krijgsmacht, dan wel van het Koninklijk Nederlands-Indisch Leger, alsmede degene die behoorde tot het vaarplichtig koopvaardijpersoneel, die het Koninkrijk der Nederlanden heeft gediend onder oorlogsomstandigheden dan wel heeft deelgenomen aan een missie ter handhaving of bevordering van de internationale rechtsorde voor zover deze missie bij regeling van Onze Minister is aangewezen. In 2014 kende minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert de veteranenstatus ook toe aan militairen die hebben deelgenomen aan de beëindiging van de gijzelingsacties in 1977".
Info voor de in de gemeente Boxmeer wonende veteranen kun je vinden op Facebook onder: Veteranen gemeente Boxmeer. Veteranen en hun partner zijn ook van harte welkom in het 2 maandelijks Veteranencafé in Pub Esser voor een ontmoeting en gezellig samenzijn. Adres: Steenstraat 37 Boxmeer.
Contact
Raadhuisplein 1, Boxmeer
5831JX
0615408501

Berichten

Deelnemers (2)

Klopt er iets niet? Geef het door!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.