Menu

Uniek sporten voor iedereen in Noordoost Brabant!

Uniek Sporten Noordoost Brabant wil zoveel mogelijk Brabanders die niet mee kunnen komen in het reguliere sportaanbod bewegen naar een passende sportfaciliteit. Want iedereen kan bewegen en jij dus ook! Ook mensen die (nog) niet terecht kunnen bij het reguliere sport – en beweegaanbod.

Ben je op zoek naar een geschikte sport? Uniek Sporten beweegcoach Evelien Frederix (Doejemee) uit het Land van Cuijk helpt je graag. Daarnaast geeft ze ook antwoorden over financiën, vervoer, of als je een (sport)hulpmiddel nodig hebt. Als je liever niet alleen wilt sporten, is een maatje een mogelijkheid. Benieuwd naar het sport – en beweegaanbod binnen Land van Cuijk?

Uniek Sporten brengt het sport- en beweegaanbod in de regio Noordoost Brabant bij elkaar in een digitaal loket. Het aanbod is gericht op mensen die (nog) niet terecht kunnen bij reguliere sport- en beweegactiviteiten.


We helpen je graag bij het vinden van geschikt en passend aanbod. Misschien heb je daarbij vragen over financiën of heb je een sportrolstoel of ander hulpmiddel nodig. Als je liever niet alleen gaat, kan een maatje een oplossing zijn. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van vervoer. Ook is er landelijk een app ontwikkeld (Uniek Sporten) waarmee je overal op je telefoon simpel kan kijken waar, wanneer en met welke beperking er een leuke sportactiviteit voor jou is! Naar de website

 

We helpen je graag bij het vinden van passend sport-of beweegaanbod.
Ook horen we het graag wanneer er in uw omgeving aangepast sportaanbod is, zodat we anderen weer beter kunnen adviseren! 


Ben je op zoek naar een geschikte sport? Uniek Sporten beweegcoach Evelien Frederix (Stichting Doejemee) uit het Land van Cuijk helpt je graag. Daarnaast geeft ze ook antwoorden over financiën, vervoer, of als je een (sport)hulpmiddel nodig hebt. Als je liever niet alleen wilt sporten, is een maatje een mogelijkheid. Benieuwd naar het sport – en beweegaanbod binnen Land van Cuijk?  

Laatste berichten