Menu

Stapsgewijs Organizing ondersteunt bij het aanbrengen van structuur en overzicht. Of je nu tijdelijk je balans kwijt bent of de vaardigheden mist om goed te kunnen plannen en organiseren, bij mij ben je aan het juiste adres!

Ik bied ondersteuning aan huis bij:
- opruimen
- administratie
- timemanagement
- huishouden

Aanbrengen van overzicht en structuur bij Autisme
- binnen het gezin
- individuele begeleiding

Praktisch ~ Efficiƫnt ~ Doelgericht

Faunalaan 64, Boxmeer

0640262267
info@stapsgewijs-organizing.nl
stapsgewijs-organizing.nl/


Een professional organizer, ook wel opruimcoach genoemd, kan je helpen bij het creëren van overzicht en rust in je huis, je administratie en/of je agenda. Doel is niet het opruimen op zich, maar een middel om overzicht te creëren. Ik ben voorstander van zo simpel mogelijke oplossingen, vooral niet ingewikkelder maken dan nodig is! Alle tips, adviezen en methoden die ik gebruik zijn makkelijk toepasbaar en overdraagbaar. De focus ligt op dat wat in jouw situatie mogelijk is en wat voor jou echt werkt. Het gaat dus altijd om maatwerk! Overzicht en structuur creëert rust in je hoofd zodat je letterlijk meer ruimte en tijd over houdt voor de dingen die er echt toe doen.

Ik ben praktisch en positief ingesteld, mijn focus ligt op het hier en nu zodat je direct profijt hebt van elke stap die je zet richting een opgeruimd leven.

Laatste berichten

Nieuw te starten meidenclub

Nieuw te starten meidenclub

Maaike Hermans (De Opruimcoach ) 19 februari 2019

Een nieuw op te starten meidenclub! Vrijblijvende inloopavond op dinsdag 12 maart! Kom je ook een kijkje nemen? Neem gerust contact op voor meer informatie! ...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van De Opruimcoach »