Menu

Sociom|Zin is er voor die mensen in het Land van Cuijk die (opnieuw) willen onderzoeken welke waarden belangrijk zijn in hun leven en hoe zij daar vorm aan willen en kunnen geven. Er zijn diverse individuele en groepsactiviteiten.

0485700500
sociomzin@sociom.nl
sociom.nl/sociomzin

maandag 09:00 - 17:00
dinsdag 09:00 - 17:00
woensdag 09:00 - 17:00
donderdag 09:00 - 17:00
vrijdag 09:00 - 17:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Gespreksgroep Boxmeer

Onder leiding van een deskundige vrijwilliger spreek je maandelijks met een vaste groep over diverse onderwerpen. Vaak ontvang je informatie over het onderwerp, bijvoorbeeld in de vorm van een (kranten)artikel.


Individueel gesprek

Een vrijwilliger van Sociom|Zin komt periodiek langs voor een verbindend en zinvol gesprek, bijvoorbeeld als je je eenzaam voelt of veel (hebt) mee(ge)maakt.


Zin in jouw levensverhaal?

Een betrokken vrijwilliger die goed kan schrijven, tekent jouw levensverhaal op. Na ongeveer een jaar ligt er een echt boek! 


Filmgroepen in Boxmeer, Cuijk en Sint Anthonis

Vijf tot acht keer per jaar kun je naar een speciaal geselecteerde film die raakt en tot nadenken aanzet. Na de film vindt een gesprek over het thema plaats.


Leesgroepen Boxmeer en Cuijk

Je maakt deel uit van een vaste groep leesliefhebbers. Onder leiding van een vrijwilliger, bespreek je met de groep een boek. De groep komt maandelijks bij elkaar.


Zin in Wandelen, Boxmeer en Cuijk

Houd je zowel van wandelen als van een goed gesprek? Dan is ‘Zin in Wandelen’ voor jou een mooie activiteit. De vrijwilligers selecteren de route en het gespreksthema.


Lezingen

Regelmatig kun je aansluiten bij lezingen die georganiseerd worden door de vrijwilligers van Sociom|Zin. Aankondigingen lees je in de lokale media en op de website.

Laatste berichten

Nieuw! Gespreksgroep Boxmeer.

Nieuw! Gespreksgroep Boxmeer.

Coördinator Sociom|Zin (Sociom Zin) 30 oktober 2018

Dit najaar start Sociom|Zin met een gespreksgroep in Boxmeer. Tijdens maandelijkse bijeenkomsten bespreek je met een vaste groep deelnemers, onder leiding van een gespreksleider, uiteenlopende onderwerpen. Vaak zijn...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Sociom Zin »