Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Organisatie

Organisatie

Ieder mens heeft talenten. Tegelijkertijd zijn we soms kwetsbaar en hebben we elkaar nodig. Juist daar waar mensen elkaar helpen en aanvullen, is het goed samenleven. Sociom helpt daarbij. Wij maken ons sterk voor een prettige leefomgeving; een omgeving waarin mensen aandacht hebben voor elkaar. Dat doen we door mensen samen te brengen. Sociom zet mensen in hun kracht, herkent talenten en brengt ze in beweging. Wij geven aandacht en advies en bieden hulp bij problemen. Sociom omarmt burgerinitiatieven en versterkt deze met de kwaliteiten van sociaal werk.
Je vindt ons overal in en rondom het Land van Cuijk, ook in jouw dorp, buurt of wijk.
Daardoor is Sociom altijd dichtbij.

Van RMC en Radius via RMC Radius naar Sociom

De samenleving stelt tegenwoordig andere eisen aan sociaal werk. Voor ons, RMC (Regionaal Maatschappelijk Centrum) en Radius (Organisatie voor Welzijn) was dit een reden om per 1 januari 2015 te fuseren. In 2015 gingen we verder aan de slag met de invulling van onze nieuwe organisatie. We werkten hard aan de gezamenlijke missie & visie, opzet van het bedrijfsbureau, PR & communicatie en niet te vergeten het primair proces.
Vanaf 1 januari 2016 gaan we verder onder de naam Sociom, sociaal werk in de eigen vertrouwde omgeving. Sociom is van alle markten thuis als het gaat om sociaal werk, we zijn dichtbij en deskundig en zijn verbindend met oog voor buurten, wijken en dorpen.

Petje af

Onze medewerkers maken hierbij het verschil; er is ontzettend veel werk verzet. Dankzij de inzet en het enthousiasme van medewerkers, vrijwilligers en stagiairs ging het werk gewoon door. Bijvoorbeeld in het jongerencentrum, bij het Basisteam Jeugd en Gezin, in de spreekkamers van het maatschappelijk werk en in en buiten het Land van Cuijk. Op deze site leest u de verhalen van deze mensen. Mensen om trots op te zijn!


Jeroen Rovers
Directeur bestuurder Sociom

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.