Menu

Woningcorporatie Mooiland huisvest ruim 60.000 mensen in meer dan 26.000 woningen verspreid over heel Nederland. Zij geven thuis door te zorgen voor voldoende betaalbare, kwalitatief goede en duurzame huurwoningen. Maar Mooiland doet graag meer. Zij willen een corporatie zijn die herkenbaar, aanspreekbaar en bereikbaar is voor huurders. Mooiland wil weten wat er speelt en heeft oog voor prettig wonen in de wijk. Ook zo geeft Mooiland thuis.

, Nijmegen

088 450 10 10
info@mooiland.nl
mooiland.nl

Mooiland

Mooiland biedt woningzoekenden en huurders een betaalbare woning van passende kwaliteit. We beheren 26.000 huurwoningen in 131 gemeenten in heel Nederland. Daarmee zijn wij een van de twintig grootste corporaties van Nederland. In Boxmeer wonen 2.300 mensen of gezinnen in een huurhuis van Mooiland. Samen met hen zorgen wij voor prettig wonen en samen leven.

Wij bouwen, verhuren en onderhouden goede en betaalbare huurwoningen. Het is onze maatschappelijke rol om betaalbare woonruimte te bieden aan iedereen die of daaraan behoefte heeft of daarop recht heeft. Ook maken we ons bij Mooiland sterk voor mensen met een bijzondere woon- of zorgvraag. We helpen klanten hun wooncomfort te verbeteren, maar wijzen klanten ook op hun eigen verantwoordelijkheid om samen met buurtgenoten toe te zien op hun eigen leefomgeving.

In onze bedrijfsvoering streven we naar een goede balans tussen betaalbare huurwoningen van passende kwaliteit enerzijds, en een gezond financieel rendement anderzijds. Dat rendement is nodig om ook in de toekomst betaalbare huurwoningen te kunnen blijven bieden. Ook toekomstige generaties hebben behoefte aan passende huurwoningen.

Mooiland voelt zich maatschappelijk verantwoordelijk voor de woonvragen die lokaal en regionaal spelen. Huurders, gemeenten en organisaties op het gebied van welzijn en zorg zijn onze belangrijkste partners. Samen werken we aan wonen en samen leven. Dat vertaalt zich naar een schone en veilige leefomgeving waar buren prettig met elkaar omgaan.

Heeft u vragen over Mooiland of over ons woningaanbod? Kijk op Mooiland.nl of zoek contact met een klantadviseur op telefoonnummer 088 450 10 10. We helpen u graag.


Laatste berichten

Mooiland buur(t) bus 31 augustus wijk Luneven

Mooiland buur(t) bus 31 augustus wijk Luneven

Judith Peters (Mooiland) 24 augustus 2017

Op donderdagmiddag 31 augustus staat Mooiland met de “buurtbus” op verschillende plaatsen in de wijk Lunenven. Alle huurders uit die wijk zijn persoonlijk uitgenodigd om kennis te komen maken met de...

Lees verder
De Jouw buur(t) bus op pad

De Jouw buur(t) bus op pad

Judith Peters (Mooiland) 4 juli 2017

Wij staan voor samenwerken met huurders in woonwijken waar het prettig wonen is. Elkaar ontmoeten is belangrijk en dat maken we mogelijk in de Jouw Buur(t)bus, die herkenbaar is aan de stickers en aankleding. ...

Lees verder
informatiebijeenkomst brandveiligheid

informatiebijeenkomst brandveiligheid

Judith Peters (Mooiland) 15 juni 2017

op 14 juni was er een bijeenkomst over brandveiligheid in het complex Jozef Israelstraat in Boxmeer. Er werd informatie gedeeld en tips gegeven over brandveiligheid. De bijeenkomst werd georganiseerd door de ...

Lees verder
Wijkschouw wijk Luneven Boxmeer

Wijkschouw wijk Luneven Boxmeer

Judith Peters (Mooiland) 7 juni 2017

Op 6 juni heeft Mooiland met onze netwerkpartners door de wijk gefietst om samen te kijken wat is er goed aan de wijk en wat kan er beter. Er werd gekeken naar de fysieke woonomgeving maar ook sociaal en naar...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Mooiland »