Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Over
Stichting Bewonersraad Gemeente Boxmeer
De Bewonersraad Boxmeer behartigt de belangen van huurders van Mooiland in de gemeente Boxmeer. Dat doen wij door samen te werken met Mooiland, wijk- en dorpsraden, gemeente, bewonerscommissies en andere organisaties werkend in het gebied van wonen. De belangrijkste thema’s zijn: betaalbare woningen, onderhoud, voldoende woningen, leefbaarheid en veiligheid. Ook staan actualiteiten of vragen van onze achterban op de agenda.

Tijdens de maandelijkse bestuursvergaderingen bespreken we de actualiteiten in de gemeente Boxmeer. Met Mooiland en de Gemeente wisselen we informatie uit over bijvoorbeeld bouwplannen, leefbaarheid en samenwerking.

Twee leden van de Bewonersraad Boxmeer zijn vertegenwoordigd in de Koepel. Samen met de vertegenwoordigers van de vijf lokale bewonersraden in het werkgebied van Mooiland staan we voor de belangen van alle huurders van Mooiland. De Koepel adviseert Mooiland gevraagd en ongevraagd over bijvoorbeeld het huurbeleid en onderhoud van de woningen. Belangrijke zaken dus die huurders aangaan.

Samen staan we sterker dan alleen!
Heeft u een idee hoe de leefbaarheid in uw buurt beter kan?
Mail ons en wij nemen contact met u op.
Contact
06-36047660

Berichten

Deelnemers (2)

Klopt er iets niet? Geef het door!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.