Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Over
De Maasvallei is een afdeling van het IVN en heeft als werkgebied de gemeenten Boxmeer en Sint Anthonis. Ons verenigingslokaal is 'Het Natuurpalet', De Raetsingel 5, 5831 KC Boxmeer. Als IVN laten we de mensen de natuur beleven: meer mensen in de natuur en meer natuur in de mens. Vanuit deze beleving beschrijven en bestuderen we de natuur, genieten ervan en dragen we bij aan het beheer, behoud en bescherming van die natuur.

Daartoe organiseren we excursies, thema-avonden en cursussen. We ontwikkelen wandelroutes. Er is een jeugdclub actief. Er zijn werkgroepen voor onder meer vogels, planten, vleermuizen en vlinders. Met de informatiestand zijn we te vinden op natuur- en milieumarkten. We organiseren projecten op basisscholen en in verzorgingshuizen. We inventariseren in natuurgebieden en geeft adviezen op het gebied van beheersmaatregelen en milieubescherming. We voeren op diverse plaatsen kleinschalige beheerswerkzaamheden uit. Vier maal per jaar wordt een eigen afdelingsblad uitgegeven boordevol activiteiten en informatie. Maandelijks wordt een nieuwsbrief verspreid en de website bijgewerkt.

We zijn in staat dat allemaal te doen omdat we een club van doeners zijn. Je kunt ons steunen door je aan te melden bij Rolf Boersma, . Dat kost bijna niks.
Per jaar € 15,00 en € 7,50 voor huisgenoten. Jeugdleden betalen € 6,50.
Contact
de Raetsingel 5, Boxmeer
5831KC
06-49652055

Deelnemers (1)

Klopt er iets niet? Geef het door!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.