Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Over
BZ&PC is een club die meer dan 50 jaar bestaat. Met verschillende zwemdisciplines probeert BZ&PC zwemmen voor iedereen mogelijk te maken, van jong tot oud.

In de zwemgroep zwemmen kinderen in al diploma A hebben. Ze zwemmen 2 x per week! Onder leiding van gediplomeerde trainers wordt een goede zwemtechniek aangeleerd in alle slagen (vlinderslag, rug-, borstcrawl en schoolslag). Vervolgens wordt getraind op het verhogen van de zwemsnelheid. Tevens is er een mogelijkheid om deel te nemen aan wedstrijden, via de startgemeenschap Noord-Limburg. Deze bestaat uit zwemmers van de zwemclub Vivalo Genep, Spio uit Venraij en BZ&PC Boxmeer.

Naast deze zwemgroepen, heeft BZ&PC ook een recreatieve zwemgroep. Deze groep zwemt drie keer in de week en is bedoeld voor zwemmers vanaf de 15 jaar. Tijdens de trainingen worden verschillende spelelementen met verschillende zwemslagen gecombineerd.

BZ&PC kent verschillende waterpolo teams. Alle teams spelen District 5. Tijdens de trainingen wordt er aan verschillende technieken gewerkt, worden spelsituaties behandeld en wordt er getraind op conditie. Er zijn 3 heren teams, waarvan het Heren 1 in de 2e klasse speelt en Heren 2 & 3 in klasse 4, en een dames team, die competitie spelen in klasse 3. Tevens hebben we twee groepen jeugd poloƫrs.
Contact
Koorstraat 1, Boxmeer
5831GH
secretariaat@bzpc.nl

Deelnemers (1)

Klopt er iets niet? Geef het door!