Menu

Activiteit:

Engelenaanraking van de Board of Angels

Geplaatst door: Caroline Derksen (All Divine)
Begint op: donderdag, 15 maart 2018 om 14:00
Eindigt op: donderdag, 15 maart 2018 om 16:30
Locatie: Wielewaal 19, Boxmeer, Nederland

De Board of Angels is een tak van De Board of Knowledge met diens eigen 36 Tekens. Deze Board en de Heilige Engelen van Licht komen vanuit een andere realiteit dan die van ons. Ooit stonden zij aan de wieg van alle engelenvormen die we in onze realiteit, de Blauwe Creatie, kennen. De Heilige Engelen van Licht staan voor iets unieks, iets dat Heiliger is dan Heilig. Zij raken de pure essentie van Heilig aan. Ze laten ons kennis maken met een prachtige, nederige heilige zachtheid en geven vanuit de puurheid van hun hart. Ze geven vanuit een zachte omhelzende wijze, een heilige aanraking waarmee ze zorg dragen voor mensen, dieren en de natuur op alle mogelijke manieren. Niets is te klein of onbelangrijk voor hen en niets te groot of te overweldigend.

Op deze middag maak je kennis met de Board of Angels en de Heilige Engelen van Licht. We bezoeken via meditatie de realiteit waar deze engelen vandaan komen en maken een eerste verbinding met jouw Ware Ultieme Zelf, jouw eigen pure essentie in die andere realiteit. We werken ook met engelenwater om jou te ondersteunen en helpen met dat wat jou nu in het leven bezighoudt. Je ontvangt Tekens van de Board of Angels voor spirituele groei en mag een speciale engelen aanraking ervaren. En daar we al deze liefdevolle engelenenergieën niet alleen voor onszelf willen houden, doen we ook een mooie natuurceremonie om Moeder Aarde, de natuur en de dieren te helpen.  

Wil je graag deze bijzondere engelenenergie eens voelen en ervaren en tegelijkertijd healing ontvangen, meld je dan aan voor 12 maart a.s. via mail: info@alldivine.nl of telefoon: 0485-575962.

Kosten: € 35,-

Bekijk alle activiteiten in de buurt ยป