OnsThuus.nl

Inloggen of inschrijven

Kookvrijwilliger/gastvrouw of heer gezocht

25 oktober 2019

  • Hulpvraag, 3 uur
  • Nog 18 dagen om te reageren
  • Thema: Hobby en Vrije Tijd

De eetgroep Samen Tafelen heeft al zeven jaar een belangrijke functie voor mensen, die anders veelal alleen eten. Wekelijks wordt op de woensdag en donderdag door een groep vrijwilligers voor een vaste groep deelnemers gekookt in de keuken van stichting Actief.
Bij Samen Tafelen is de inzet van de vrijwilligers zo belangrijk. De kok of kokkin die met plezier voor anderen kookt. Als gastvrouw of gastheer om de gasten op hun gemak te stellen, om in gesprek te gaan en voor de ander een gezellige sfeer te creƫren. Het team is op zoek naar uitbreiding voor de donderdag.
Interesse gekregen om als vrijwilliger aan de slag te gaan op donderdag? Dankbare gasten en betrokken vrijwilligers ontvangen je met open armen. Neem, voor de tijden en andere informatie, contact op met Samantha Regeer, sociaal werker bij Sociom via e-mail of bel naar 0485-700 500. Ook als je niet wekelijks beschikbaar bent, maar wel bereid bent om bijv. een of twee donderdagen in de maand het team te willen ondersteunen.

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.