Over Samantha

Buurt pluspunten
Zelf woon in niet in de Gemeente Boxmeer. Wel vind ik het een hele fijne plek om te werken. De sfeer is gemoedelijk en er heerst een ons-kent-ons gevoel. In het centrum heerst gezelligheid en als je wilt loop je zo de natuur in.
Werk
Ik ben werkzaam als sociaal werker bij de welzijnsorganisatie Sociom. Heb jij ideeën over het opzetten van kinderactiviteiten, of wil je graag een eet-punt in het buurthuis? Kun je als dorp- of wijkraad, (buurt)vereniging of zorgcoöperatie extra kennis of handen gebruiken? Als opbouwwerker denk ik samen met jou graag mee over het verbeteren van de leefbaarheid in de wijk of buurt. We leggen verbindingen tussen jou, buurtbewoners en organisaties die je verder helpen. Zo kunnen jullie samen ideeën uitvoeren en kansen benutten. Je kunt bij mij ook terecht als je vragen hebt op het gebied van vrijwillige inzet. Ben je op zoek naar passend vrijwilligerswerk, of heb je als organisatie vragen over uiteenlopende thema’s? Wij bieden kosteloos ondersteuning op maat.
Vrije tijd
In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om dingen te ondernemen met mijn vrienden, familie en lekker te wandelen met mijn hondje. Daarnaast ben ik 2 keer in de week op het voetbalveld te vinden en vind ik het erg leuk om andere sporten uit te oefenen.

Betrokken bij

Berichten van Samantha