OnsThuus.nl

Inloggen of inschrijven

Partisans Athletics Cheerleaders

Partisans Athletics; het innovatieve programma in Boxmeer, Noord-Brabant, voor iedereen van vijf jaar en ouder die met de groeiende sport Cheerleading bezig wil zijn.

Over Partisans

Buurt pluspunten
Onze trainingslocatie ligt centraal, vlakbij het station en centrum/woonwijken in de gymzaal van Elzendaal College Boxmeer.
Werk
Gestart in 2013 onder leiding van meervoudig Nederlands kampioene Mayke Bongers: Partisans Athletics biedt een innovatief programma voor iedereen van 5 jaar en ouder die sportief, serieus en enthousiast met de snel groeiende sport Cheerleading bezig wil zijn. Een sterke teamgeest en deskundige coaches - veelal met internationale ervaring - zorgen ervoor dat elk lid zich persoonlijk optimaal kan ontwikkelen. Sport Club Partisans Athletics "Plezier in de sport staat voorop" Gestart in 2013 onder leiding van meervoudig Nederlands kampioene Mayke Bongers: Partisans Athletics biedt een innovatief programma voor iedereen van 5 jaar en ouder die sportief, serieus en enthousiast met de snel groeiende team sport Cheerleading bezig wil zijn.
Vrije tijd
Having fun @ training

Pagina's

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.