OnsThuus.nl

Inloggen of inschrijven

Joyce de Ruijter-Janssen

Ik ben Joyce de Ruijter, 38 jaar oud, en woonachtig in Maashees. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Samen met mijn man runnen we een melkveehouderij.

Over Joyce

Buurt pluspunten

Wij wonen achteraf, dus in een relatief rustige buurt.

Werk

Momenteel werk ik nog bij Gemeente Boxmeer. Daarnaast ben ik Vennoot in ons eigen melkveebedrijf en ben ik sinds afgelopen jaar begonnen met mijn eigen bedrijfje. Ik maak diverse taarten en cupcakes op bestelling, voor diverse gelegenheden.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik 2x per week in de sporthal te vinden voor een partijtje badminton. Verder onderneem ik graag leuke dingen met mijn man en kinderen, bezoek ik regelmatig een theater of volg ik een workshop bloemschikken.

Meer informatie

Mocht je interesse hebben in een heerlijke taart of cupcakes of wil je graag een workshop volgen of de kinderen tijdens een kinderfeestje hun eigen taart laten versieren, dan ben je bij mij op het juiste adres!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.