Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Workshop Gezonde Voeding in bibliotheek BoxmeerDe helft van de Nederlanders kampt met overgewicht of obesitas, dat blijkt uit cijfers van het CBS en RIVM. Dit brengt allerlei gezondheidsrisico's met zich mee, zoals suikerziekte en hartkwalen. Huisartsen merken dit in hun spreekkamers. Ook zien ze steeds vaker overgewicht bij kinderen en jongeren. Een ongezonde leefstijl is hier meestal de oorzaak van. Hoe verandert u dat? Wat is nu eigenlijk gezonde voeding en hoe herkent u dit in de supermarkt?

De gezondheidszorg in onze regio werkt met het concept Positieve gezondheid. In het kader van dat concept wordt in de bibliotheek van Boxmeer de workshop 'Gezonde Voeding; een avond in gesprek met een huisarts uit uw gemeente' georganiseerd.
Een gespreksleider en een huisarts uit uw gemeente gaan met u in gesprek over hoe gezonde voeding uw gezondheid positief beïnvloed. Geen pillen, maar paprika's!

De workshop vindt plaats op donderdag 16 mei van 19.30 tot 21.00 uur in de bibliotheek van Boxmeer. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.biblioplus.nl.