Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Voorbereiden voor de Nijmeegse VierdaagseHet is bijna zover! Ik kan haast niet wachten voordat ik startklaar bij de Wedren ben.
Vorig jaar ben ik helaas uitgeloot. Eén voordeel: nu heb ik gelukkig wat meer getraind. 

De Vierdaagsefeesten ken ik ondertussen wel, maar dit is de eerste keer dat ik mee doe. Alleen al om de sfeer wil ik het meemaken. Het zal best wel overweldigend zijn om zo voor de eerste keer mee te doen en dan wel voor de 50.

Zo goed als ik kan ga ik mij vandaag voorbereiden en ben ondertussen mijn tas aan het inpakken. In ieder geval gaat zeker de buurtverbinder bidon mee, want goed drinken is wel belangrijk. Nu vraag je misschien af of ik gesponsord loop, maar ik nee ik ben ook buurtverbinder van OnsThuus.

Bovendien loop ik zeker niet alleen. Tijd met anderen door brengen en je ervaringen samen kunnen delen vind ik heel belangrijk. Waar je mee omgaat word je mee besmet, maar dan wel op een positieve manier. Ik schiet wanneer het kan af en toe wat foto's van de omgeving en probeer het hier op de site te posten als een soort verslag (hopende dat ik genoeg energie over heb).

Wish merode polsband Vierdaagse  luck en tot morgen!

;-)

Deel dit bericht!

Reacties

Buurtverbinders OnsThuus.nl
17 juli 2018

Dennis, zet hem op. Zo stoer dat je dit doet!