OnsThuus.nl

Inloggen of inschrijven

Seniorenbal


  • Gedeeld in De Knoepers
  • Plaats: Rijkevoort, Overloon, Sambeek, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, Oeffelt, Boxmeer, Beugen, Groeningen, Holthees, Maashees
  • Rubriek: Nieuws

“Wat heb ik er vroeger toch altijd van genoten, van carnaval in het Knoepersriek,” is een uitspraak die de prins en zijn gevolg veelvuldig hoorden tijdens het jaarlijkse ziekenbezoek. Dit zette het bestuur van CV De Knoepers aan het denken. Het leek hen de hoogste tijd dat er voor de senioren een activiteit georganiseerd zou worden. Wilma Thijssen bestuurslid van Seniorenvereniging Sambeek: “Onze club was direct enthousiast over dit idee. Met twee handen hebben we deze kans gegrepen. Het is puur nostalgie!” In samenwerking met Buurthuis de Elsenhof werden spijkers met koppen geslagen. Het eerste Seniorenbal van De Knoepers wordt gehouden op zondag 16 februari 2020 om 13.30uur in de Elsenhof. Luc Zeegers, bestuurslid carnavalsvereniging De Knoepers: “Het wordt een middag voor iedereen die de jeugdige leeftijd is gepasseerd. Gewoon gezellig met zijn allen aan tafel keuvelen onder het genot van een borrel, krentenmik en zult.”

John van de Vorle zal zorgen voor live accordeonmuziek, aangevuld met muziek van weleer. Natuurlijk mogen hierbij de voetjes van de vloer. Uiteraard zal prins Bernie, prinses Sabrina, adjudant Luc, Raad van elf, Dansgarde, en bestuur van CV De Knoepers deze middag aanwezig zijn.” Verkleed komen mag natuurlijk, maar er is niets verplicht. De entree is gratis. Voel u meer dan van harte welkom op zondag 16 februari van 13.30uur tot 16.30uur in Buurthuis De Elsenhof, Torenstraat 52 Sambeek. Komt u later of wilt u eerder vertrekken? Alles kan en mag. Tot op het Seniorenbal!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.