OnsThuus.nl

Inloggen of inschrijven

Schuif ook Aan Tafel in het Geheugenhuis BoxmeerSchuif ook Aan Tafel in het Geheugenhuis Boxmeer

Sinds deze week heeft Bibliotheek Boxmeer een Geheugenhuis. Het is een laagdrempelige ontmoetingsplek rondom ‘het brein’.  Je kunt er terecht voor  vragen rond het hele spectrum van onthouden en vergeten: van leuke thema's zoals begrijpen en het 'fit houden' van je geheugen tot serieuze onderwerpen zoals dementie en mantelzorg. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd om te informeren en de geest te prikkelen.

Zoals activiteiten rondom de BelevenisTafel. Dit is een tafel met ingebouwd aanraakcomputerscherm waarop uiteenlopende, intuïtief te gebruiken, aantrekkelijke programma’s staan om gesprekken met tafelgenoten te stimuleren.

Luister samen naar muziek, maak een legpuzzel, kijk en praat over foto’s van vertrouwde voorwerpen van vroeger of doe een memory spel. Het kan allemaal.

Elke dinsdag is er onder de titel ‘Aan Tafel: schuif aan bij de BelevenisTafel’ van 10.00 tot 11.30 uur inloop in het Geheugenhuis om onder begeleiding gezellig samen te zijn en spellen aan de BelevenisTafel te spelen .

Iedereen is daarbij van harte welkom.  Vooraf aanmelden, ook voor kleine groepjes is niet noodzakelijk maar wel fijn. Deelname is gratis.

Voor meer informatie: Wilma Lems,

Bibliotheek Boxmeer, De Raetsingel 1, Boxmeer. Tel 0485 571971

www.biblioplus.nl

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.