OnsThuus.nl

Inloggen of inschrijven

Prachtige cursus kunstgeschiedenis nu ook in Boxmeer!


  • Gedeeld in Kunstzin
  • Rubriek: Geschiedenis

Graag wil ik mij voorstellen aan degenen die mij nog niet kennen:

Mijn naam is Monique Linders. Ik heb kunstgeschiedenis en archeologie gestudeerd aan de Radboud
Universiteit in Nijmegen en het N.I.K.I. te Florence. Na mijn doctoraal kunstgeschiedenis heb ik mijn onderwijsbevoegdheid geschiedenis behaald. Vanaf 1989 organiseer ik lezingen, studiedagen, dagexcursies en reizen. Mijn bedrijf heet KUNSTZIN.

Ik wil mijn liefde voor de kunst graag met zoveel mogelijk mensen delen. Want kunst maakt de wereld mooier en we kunnen dus eigenlijk geen dag zonder. Ik ga ook in Boxmeer beginnen. Op 10 december kunt u met mij kennis maken. Dan zal ik een kerstlezing verzorgen in de Weijer.

Mijn verhalen en presentaties zijn persoonlijk; ik ontwikkel mijn materiaal met veel zorg. Aan de hand van sprekende, visuele voorbeelden ga ik in op hoe u kunt kijken naar kunst. Mijn stokpaardje is mijn aandacht voor details. In de cursus ‘Oog voor detail’ die op 14 januari start kunt u daarvan genieten. Een klein voorwerp op het schilderij zal voor u worden uitvergroot en zo kunt u het kunstwerk op een nieuwe, frisse manier ontdekken en ervaren. De schoonheid van de vele delicate en precieze details zullen op uw netvlies blijven staan en u gaat naar huis met een gelukkig gevoel. Ik wil graag dat u wat leert, u enthousiast maken over kunst, u inspireren en bekoren.

Mijn cursisten uit Venlo en Roermond zijn super tevreden en gemotiveerd. Elke keer komen ze blij naar de les. Ik kijk er naar uit om ook in Boxmeer aan de slag te gaan en hoop u te ontmoeten in de Weijer.


- Kerstlezing, 10 december, 13.30-15.30 uur
- Cursus ‘Oog voor detail’ 14 januari, 13.30-15.30 uur

Locatie:  De Weijer, De Raetsingel 1, Boxmeer


Meer informatie over mijn activiteiten vindt u op mijn website.

www.kunstzin.info

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.