OnsThuus.nl

Inloggen of inschrijven

Op vrijdag 1 februari 2019 organiseert het loket Uniek Sporten Noordoost Brabant wederom een ‘UNIEKE SPORTDAGDe Unieke Sportdag is een sportdag waar mensen met een beperking laagdrempelig kennis kunnen maken met een divers sportaanbod. De Unieke Sportdag vindt plaats op de Talentencampus in Oss. In het ochtendprogramma zijn kennismakingslessen ingericht voor kinderen en jongeren uit het speciaal onderwijs. Onze clinics sluiten het meest aan bij de leerlingen uit de bovenbouw van het SO (vergelijkbaar met groep 6-7-8) en de onderbouwleerlingen van het VSO (vergelijkbaar met eerste en tweedejaars). Het middagprogramma is bedoeld voor jongeren en volwassenen vanuit dagbestedingen, dagopvang, woongroepen en aangepaste sportgroepen.

Als deelnemer kun je er voor kiezen om kennis te maken met het sportaanbod d.m.v. deelname aan maximaal 3 clinics van een half uur. Als dat wellicht te intensief is kun je ook gewoon lekker rond kijken, een beetje van al het aanbod proeven en ook op de sportmarkt kijken waar nog meer sportaanbieders informatie geven over hun aangepaste beweegaanbod.

Wij zouden het uiteraard erg leuk vinden als zoveel mogelijk sporters mee gaan doen met het uitgebreide programma waarin o.a. handboogschieten, judo, dansen, tafeltennis, GoalCHA, Korfbal in de zaal of voetballen in het Top Oss stadion op het programma staan. We vinden het belangrijk dat iedereen ook na deze sportdag lekker kan (blijven) bewegen op zijn / haar niveau en daarom werken we samen met sportaanbieders uit de regio zodat de deelnemers ook een goede aansluiting kunnen maken met een vereniging / sportaanbieder in de buurt.

Aanmelden of meer informatie? Stuur een mail naar , bel naar 0412-631039 of neem een kijkje op www.sport-expertise-centrum.nl/product/unieke-sportdag-2019/ .

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.