Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Nieuwe vacaturebank en website Vrijwilligerspunt SociomEen kleine twee weken geleden vierden wij met onze vrijwilligers van het Vrijwilligerspunt de start van een nieuwe vacaturebank.


De nieuwe vacaturebank geeft meer mogelijkheden en is in een nieuw, fris jasje gestoken. Maandag 25 februari ging de nieuwe website online. Dit biedt niet alleen ons, maar ook inwoners op zoek naar vrijwilligerswerk en vrijwilligersorganisaties in het Land van Cuijk meer mogelijkheden.


Nieuwe vrijwilligers maken een account aan waarin ze zelf hun wensen en mogelijkheden kunnen invullen. Aansluitend bij onze werkwijze, worden nieuwe vrijwilligers wel uitgenodigd voor een intakegesprek op één van de vijf Vrijwilligerspunten. De baliemedewerkers matchen de vrijwilliger aan een passende vacature. Vrijwilligersorganisaties kunnen zelf ook vacatures aanmaken en wijzigen via een eigen account.


Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje op vrijwilligers.sociom.nlof www.sociom.nl/vrijwilligerspunt


Voor andere vragen over vrijwillige inzet, neem dan contact op met de coördinatoren van het Vrijwilligerspunt via of bel naar 0485-700 500, het centraal tel.nr van Sociom, organisatie voor sociaal werk.


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.